Teddybear – F102

F102 - Teddybear - Floorify PVC planken

Stijlvolle, warme pvc plank in natuurlijke look met voelbare houtstructuur. De plank is beschikbaar in verschillende formaten en bijvoorbeeld ook als visgraat.

Black beauty – F022

F022 - Black Beauty Floorify pvc vloer

Stijlvolle en warme PVC vloer met authentieke houtstructuur. Met een subtiele randafwerking, natuurlijke plankvariatie en een natuurgetrouwe, geborstelde structuur die altijd zacht en warm aanvoelt. 

Toro – F318

F318 - TORO Floorify visgraat

Deze prachtige warme en natuurlijke vloer is beschikbaar als visgraat. De planken hebben een authentieke houtstructuur.

Croissant – F007

F007 - Croissant - Floorify pvc vloer

Deze prachtige warme en natuurlijke vloer is beschikbaar als PVC plank in verschillende formaten. De planken hebben een authentieke houtstructuur.

Eiken 8360

PVC en Laminaat - Eiken 8360 Vivafloors

De 8360 is een natuurlijke eikenhouten vloer. Rustig en klassiek, met mooie, natuurlijke noesten. Past perfect in de klassieke stijl. Ook verkrijgbaar in visgraat!

Eiken 8700

PVC en Laminaat - Eiken 8700 Vivafloors

De 8700 is een donkere eikenhouten vloer. Karakteristiek en sfeervol! Perfect voor in het klassieke interieur. De vloer kenmerkt zich door de donkergrijs/ bruine kleur en heeft een luxueuze uitstraling.

Tegel 1930

PVC en Laminaat - Tegel 1930 Vivafloors

De 1930 is een bruin/grijze, egale betonlook tegel. Dit maakt uw industriële interieur helemaal compleet! De tegels uit deze serie hebben een vrij egale look en een minimalistische v-groef.