Onze producten

Lamelparket

Onze lamelparket vloeren

PVC en Laminaat heeft zowel een grote keuze in PVC vloeren als een aantal prachtige lamelparket vloeren. In onze eigen showroom kunt u zelf de kwaliteit ervaren en verschillende uitvoeringen met elkaar vergelijken. Onze medewerkers en zeer ervaren vloerleggers geven u graag deskundig advies over welke vloer het beste bij u past.

Boston Lamelparket

Een zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitsverhouding. Met diverse decoren en verschillende uitvoeringen is er voor alle woonstijlen een geschikte vloer.

Woonklaar geolied

Alle vloeren in de Boston lamelparket collectie zijn ‘woonklaar geolied’. Dit betekent dat ze na plaatsing niet behandeld hoeven te worden en direct gebruikt kunnen worden. Ook zijn ze daardoor eenvoudig in onderhoud en hebben ze een stijlvolle, matte finish met een zeer natuurlijke uitstraling.

Iedere plank uniek

Het parket is verkrijgbaar in maar liefst 18 uitvoeringen met verschillende breedtes tot wel 26cm en lange delen tot maar liefst 220cm. Doordat hout een natuurproduct is, komen in de vloeren geen herhalingen voor en is iedere plank uniek! Ook zijn alle vloeren in de Boston Lamelparket collectie geschikt voor vloerverwarming.

Voorzien van Uniclic systeem

Dankzij het Uniclic systeem zijn de vloeren zeer eenvoudig en zonder lijm te leggen. Ook kunnen ze gemakkelijk gedemonteerd worden. Ideaal als een vloer meeverhuisd moet worden. De vloeren bestaan uit een eiken toplaag met daaronder een haaks op elkaar geplaatste populieren tussenlaag en onderlaag. Een zeer solide constructie met een minimale werking en prettig loopgeluid.

Onze merken

Wij verkopen lamelparket vloeren van Beautifloor. Kom de stalen bekijken in onze showroom of ga met uw muis over het logo om meer over Beautifloor te lezen. Bekijkt u onze website via een mobiel of tablet? Klik dan op het logo. 

Beautifloor

Beautifloor staat voor prachtige kwaliteitsvloeren, passend bij iedere woonstijl. Dankzij de uitgebreide collectie PVC, parket en laminaatvloeren biedt Beautifloor voor iedere situatie de perfecte oplossing, die bovendien aansluit bij al uw woonwensen.
Meer over Beautifloor

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Donderdagavond open op afspraak
Maandag en zondag gesloten

Contact

Telefoon: 030-7370813
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl