Nieuw merk bij PVC en Laminaat: Belakos

Nieuw merk bij PVC en Laminaat: Belakos

We voegen deze maand een nieuw merk aan ons assortiment toe. Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor de vloeren van Belakos. Stijlvolle PVC-vloeren, kamerbreed tapijt en losse vloerkleden: Belakos heeft het allemaal.

Belakos is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Dit hebben ze bereikt door mooie, hoogwaardige PVC vloeren te ontwikkelen die geschikt zijn voor elk soort ruimte. Belakos streeft ernaar om altijd de beste en stijlvolste vloeren te produceren voor iedereen, met persoonlijke aandacht en professionele kennis.

PVC, tapijt en kleden

Naast PVC vloeren heeft Belakos ook tapijt en kleden. Voor beide kunt u ook in onze winkel terecht. Belakos houdt de vloerentrends nauwlettend in de gaten en speelt erop in met nieuwe kleuren en designs. Zo is er voor iedere woning een geschikte vloer.

Kom langs in onze showroom en bekijk het aanbod van Belakos.

Picture of PVC en Laminaat

PVC en Laminaat

Wij hebben een groot assortiment PVC- en laminaatvloeren, vloerbedekkingen, woonaccessoires en meer. PVC en Laminaat is een familiebedrijf met ruime expertise in het adviseren over én leggen van PVC en laminaatvloeren.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in de winkel aan de Arkansasdreef 34 in Utrecht.

Dinsdag t/m vrijdag: 12:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 17:00 uur

Buiten openingstijden open op afspraak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan