Onze producten

Parket

Onze parketvloeren

PVC en Laminaat heeft zowel een grote keuze in PVC vloeren als een aantal prachtige parket vloeren. In onze eigen showroom in Utrecht kunt u zelf de kwaliteit ervaren en verschillende stijlen, merken en materialen met elkaar vergelijken. Onze medewerkers en zeer ervaren vloerleggers geven u graag deskundig advies over welke vloer het beste bij u past.

Ook voor leggen, schuren en oliën van parketvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Een parket vloer voor uw woning

Een houten vloer is een prachtige keuze voor uw woning. Omdat het een natuurproduct is, is geen plank hetzelfde en dat creëert een unieke look voor iedere woning. In onze showroom kunt u een greep uit ons aanbod aan parketvloeren komen bekijken, 

Onderhoud van uw parketvloer

Regelmatig goed onderhoud van uw parketvloer is belangrijk om te zorgen dat uw houten vloer in optimale conditie blijft. Daar adviseren we u graag over. 

Met een deskundig gelegde vloer en de juiste onderhoudsproducten heeft u jarenlang plezier van een parketvloer van PCVenLaminaat.nl.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment PVC vloeren? Kom naar de showroom en laat u informeren door onze deskundige medewerkers!

Onze merken

Wij verkopen parketvloeren van verschillende, mooie merken. Kom de stalen bekijken in onze showroom of ga met uw muis over een logo om meer over dat merk te lezen. Bekijkt u onze website via een mobiel of tablet? Klik dan op het logo. 

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Of neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Telefoon: 030-7370813
WhatsApp: 06-55393204
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl