Onze services

Legservice

De legservice van PVC en Laminaat

Wilt u gebruik maken van de legservice van PVC en Laminaat of gaat u zelf aan de slag? Natuurlijk is het mogelijk om zelf een vloer van PVC en Laminaat te leggen. Wij adviseren u graag in onze showroom over de materialen, het gereedschap en de werkwijze.

Met onze legservice weet u zeker dat uw vloer straks piekfijn in orde is zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het juiste materiaal, de lijmsoorten en de afwerking. Onze deskundige legservice neemt al het werk uit handen en zorgt voor een schoon en professioneel eindresultaat.

Overleg met onze legservice

Heeft u in onze webshop of showroom de keuze gemaakt tussen een PVC- of laminaatvloer en maakt u gebruik van onze legservice? Wij plannen dan graag met u een afspraak in om de ruimte of verdieping nauwkeurig in te meten. Aan de hand daarvan worden de materialen besteld zoals ondervloer, lijmen en de gewenste plinten. Heeft u een PVC vloer gekocht? Dan wordt de vloer eerst geëgaliseerd en moet deze eerst voldoende uitgehard zijn.

Na het bestellen kunnen wij u vaak al snel informeren wanneer de pvc- of laminaatvloer bij ons geleverd wordt. Zodra uw bestelling compleet bij ons binnen is, plannen wij samen met u een datum in waarop onze legservice de vloer komt leggen.

Wilt u in uw nieuwbouwwoning een PVC vloer laten leggen en heeft u vragen over het egaliseren en uitharden van de vloer of heeft u andere vragen voor onze legservice?

U bent welkom in onze showroom! We bespreken graag met u alle stappen voor een professioneel gelegde PVC- of laminaatvloer en de materialen die daarvoor nodig zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Maandag en zondag gesloten

Contact

Telefoon: 030-7370813
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl