Een blik in onze

Showroom

Een vloer koop je niet online

Het internet is een perfecte plek om u te oriënteren op een nieuwe vloer. Maar voordat u een keuze maakt waar u dagelijkse woonplezier van afhankelijk is, wilt u toch ook uw vloer even ‘in het echt’ zien?

Daarvoor bent u bij onze showroom in Utrecht aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment PVC- en laminaatvloeren, vloerbedekkingen, woonaccessoires en meer. Kom vrijblijvend langs en vergelijk onder het genot van een kop koffie of thee in alle rust de verschillende materialen en prints. Wij adviseren u graag over een vloer die bij uw woonwensen past.

Openingstijden

Di, vrij & za: 12:00 – 18:00 uur
Do: 12:00 – 20:00 uur

Maandag, woensdag en zondag gesloten

Hier kun je ons vinden

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Bellen of mailen?

Geen tijd om naar de showroom te komen?

Bij ons kunt u ook kiezen uit één van deze opties:

Daarnaast zijn we bereikbaar via:

030 - 7370813

info@pvcenlaminaat.nl

030 - 7370813

info@pvcenlaminaat.nl

In onze showroom

Wilt u een ruim aanbod aan PVC- en laminaatvloeren bekijken? In onze showroom vindt u verschillende soorten vloeren. PVC vloeren en laminaatvloeren, uiteraard. Maar er is meer! Zo hebben we ook een ruim aanbod aan vloerbedekkingen, trapbekleding, gordijnen en woonaccessoires. 

Wij geven eerlijk advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Kunt u maar lastig een kleur kiezen? Of vindt u het lastig om in te schatten welke vloer of welke legmethode het beste bij uw woning of uw situatie past? Wij helpen u graag aan een ideale vloer voor uw huis.

Ook kunnen wij u in de showroom precies laten zien wat het nut is van een goede ondervloer, waarom egalisatie nodig is en u de verschillen laten zien tussen de uiteenlopende kwaliteiten laminaat en PVC. Daarnaast vertellen wij u graag alles over het onderhoud van uw vloer.

We zien u graag in onze showroom!

Bezoek de showroom op afspraak

Wilt u rondkijken in onze showroom rondkijken? Dat kan! U kunt langskomen tijdens onze openingstijden. Liever een afspraak? Neem contact met ons op of maak via de knop hieronder direct een afspraak op een tijd die u uitkomt.