Een blik in onze

Showroom

Een vloer koop je niet online

Het internet is een perfecte plek om u te oriënteren op een nieuwe vloer. Maar voordat u een keuze maakt waar u dagelijkse woonplezier van afhankelijk is, wilt u toch ook uw vloer even ‘in het echt’ zien?

Daarvoor bent u bij onze showroom in Utrecht aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment PVC- en laminaatvloeren, vloerbedekkingen, woonaccessoires en meer. Kom vrijblijvend langs en vergelijk onder het genot van een kop koffie of thee in alle rust de verschillende materialen en prints. Wij adviseren u graag over een vloer die bij uw woonwensen past.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 17:00 uur

Donderdagavond open op afspraak
Maandag en zondag gesloten

Hier kun je ons vinden

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Bellen of mailen?

Geen tijd om naar de showroom te komen?

Bij ons kunt u ook kiezen uit één van deze opties:

Daarnaast zijn we bereikbaar via:

030 - 7370813

info@pvcenlaminaat.nl

030 - 7370813

info@pvcenlaminaat.nl

In onze showroom

Wilt u een ruim aanbod aan PVC- en laminaatvloeren bekijken? In onze showroom vindt u verschillende soorten vloeren. PVC vloeren en laminaatvloeren, uiteraard. Maar er is meer! Zo hebben we ook een ruim aanbod aan vloerbedekkingen, trapbekleding, gordijnen en woonaccessoires. 

Wij geven eerlijk advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Kunt u maar lastig een kleur kiezen? Of vindt u het lastig om in te schatten welke vloer of welke legmethode het beste bij uw woning of uw situatie past? Wij helpen u graag aan een ideale vloer voor uw huis.

Ook kunnen wij u in de showroom precies laten zien wat het nut is van een goede ondervloer, waarom egalisatie nodig is en u de verschillen laten zien tussen de uiteenlopende kwaliteiten laminaat en PVC. Daarnaast vertellen wij u graag alles over het onderhoud van uw vloer.

We zien u graag in onze showroom!