Onze producten

Linoleum/marmoleum

Onze linoleumvloeren

PVC en Laminaat heeft een grote verscheidenheid in linoleumvloeren. Linoleum, ook wel bekend als marmoleum is een materiaal dat wel tegen een stootje kan én is een van de meest duurzame opties van vloerbedekking. In onze eigen showroom in Utrecht kunt u zelf de kwaliteit ervaren en verschillende stijlen, merken en materialen met elkaar vergelijken. Onze medewerkers en zeer ervaren vloerleggers geven u graag deskundig advies over welke vloer het beste bij u past.

Een vloer die tegen een stootje kan

Met een vloer van marmoleum/linoleum kiest u voor een materiaal dat wel wat kan hebben. Geen zorgen over krassen, vlekken of gemorste vloeistoffen. Daarom is linoleum perfect voor vrijwel iedere ruimte in uw woning, ook voor de keuken of badkamer.

Daarnaast is linoleum/marmoleum ook nog eens een zeer duurzame keuze. Het wordt gemaakt van natuurlijke materialen en wordt klimaatpositief geproduceerd.

In onze showroom kunt u een greep uit ons aanbod aan linoleum/marmoleum vloeren komen bekijken.

Onderhoud van uw linoleum

Marmoleum is eenvoudig in onderhoud en zeer gemakkelijk schoon te maken. Daar adviseren we u graag over.

Met een deskundig gelegde vloer en de juiste onderhoudsproducten heeft u jarenlang plezier van een linoleumvloer van PCVenLaminaat.nl.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment Linoleum/marmoleum? Kom naar de showroom en laat u informeren door onze deskundige medewerkers!

Onze merken

Wij verkopen linoleum/marmoleum vloeren van Forbo. Kom de stalen bekijken in onze showroom of ga met uw muis over een logo om meer over dat merk te lezen. Bekijkt u onze website via een mobiel of tablet? Klik dan op het logo. 

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Of neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Telefoon: 030-7370813
WhatsApp: 06-55393204
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl