Onze producten

Plinten

Onze plinten

PVC en Laminaat heeft niet alleen een enorme keuze in vloeren, maar ook een breed aanbod aan plinten. In onze eigen showroom in Utrecht kunt u zelf de kwaliteit ervaren en verschillende uitvoeringen met elkaar vergelijken. Onze medewerkers en zeer ervaren vloerleggers geven u graag deskundig advies over welke plint het beste bij u en uw budget past.

De finishing touch voor uw vloer

Een vloer is pas echt àf als de afwerking compleet is. Maar een plint is niet alleen een esthetische afwerking van een ruimte. Plinten bieden ook bescherming als u bijvoorbeeld stofzuigt. Ze zorgen ervoor dat uw muren netjes blijven. 

Plinten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is er ongetwijfeld een die past bij de stijl van uw vloer en woning. In onze showroom vindt u daarom een breed aanbod aan plinten. Onze randafwerking is er in verschillende hoogtes en uitvoeringen, waaronder plakplinten en hoge plinten.

Wilt u advies over welke plinten bij uw kamer of kantoor passen? Kom naar onze showroom en laat u informeren door onze deskundige medewerkers!

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Of neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Telefoon: 030-7370813
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl