Onze producten

Tapijt

Onze tapijtvloeren

Bij PVCenLaminaat.nl kunt u ook terecht voor prachtige tapijtvloeren, tapijttegels en losse vloerkleden. In onze eigen showroom in Utrecht kunt u zelf de kwaliteit ervaren en verschillende stijlen, merken en materialen met elkaar vergelijken. Onze medewerkers en zeer ervaren vloerleggers geven u graag deskundig advies over welke vloer het beste bij u en uw woning past.

Wilt u een vloerkleed op maat? Ook dat kan! We adviseren u graag persoonlijk. Kom langs in de showroom of bel ons op 030-7370813.

Zacht, warm en stijlvol: ga voor tapijt voor uw woning

Tapijt geeft uw woning een luxe uitstraling. Het is sfeervol, warm en zacht, met blote voeten door uw huis lopen was nog nooit zo comfortabel. Een houten vloer is een prachtige keuze voor uw woning. Omdat het een natuurproduct is, is geen plank hetzelfde en dat creëert een unieke look voor iedere woning. In onze showroom kunt u een greep uit ons aanbod aan parketvloeren komen bekijken,

Onderhoud van uw tapijt

Veel mensen zijn bang voor het onderhoud dat bij tapijten vloerbedekking komt kijken. Maar het onderhoud van tapijt is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht.

Daar adviseren we u graag over in de winkel. Met een deskundig gelegde vloer en de juiste onderhoudsproducten heeft u jarenlang plezier van een tapijtvloer van PCVenLaminaat.nl.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan vloeren? Kom naar de showroom en laat u informeren door onze deskundige medewerkers!

Onze merken

Wij verkopen tapijt, tapijttegels en vloerkleden van verschillende, mooie merken. Kom de stalen bekijken in onze showroom of ga met uw muis over een logo om meer over dat merk te lezen. Bekijkt u onze website via een mobiel of tablet? Klik dan op het logo. 

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Of neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Telefoon: 030-7370813
WhatsApp: 06-55393204
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl