Onze producten

Vinyl

Ons aanbod aan vinylvloeren

PVC en Laminaat heeft niet alleen een ruime keuze in PCV, parket en tapijt, maar biedt ook een ruime keuze aan vinyl. In onze eigen showroom in Utrecht kunt u zelf de kwaliteit ervaren en verschillende stijlen, merken en materialen met elkaar vergelijken. Onze medewerkers en zeer ervaren vloerleggers geven u graag deskundig advies over welke vloer het beste bij u past.

Een vinyl vloer voor uw woning

Een vinyl vloer is een fijne vloerbedekking tegen een gunstige prijs. Vinyl is bovendien warm, comfortabel en makkelijk schoon te houden. Daarnaast is vinyl ook heel geschikt voor vloerverwarming.

In onze showroom kunt u een greep uit ons aanbod aan vinyl vloeren komen bekijken,

Onderhoud van uw vinylvloer

Een van de voordelen van vinyl is dat het zeer gemakkelijk te onderhouden is. Schoonmaken is een eitje. Daar adviseren we u graag over.

Met een deskundig gelegde vloer en de juiste onderhoudsproducten heeft u jarenlang plezier van een vinyl vloer van PCVenLaminaat.nl.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment PVC vloeren? Kom naar de showroom en laat u informeren door onze deskundige medewerkers!

Onze merken

Wij verkopen vinyl van verschillende, mooie merken. Kom de stalen bekijken in onze showroom of ga met uw muis over een logo om meer over dat merk te lezen. Bekijkt u onze website via een mobiel of tablet? Klik dan op het logo. 

Onze showroom

Arkansasdreef 34
3565 AS Utrecht

Openingstijden

Di t/m vrij: 12:00 – 18:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur

Of neem contact op om een afspraak te maken

Contact

Telefoon: 030-7370813
WhatsApp: 06-55393204
E-mail: info@pvcenlaminaat.nl